hjem
 

Generell informasjon om grunnkurset:


Sentrum Trafikkopplæring tilbyr jevnlige grunnkurs. Dette avhenger litt av etterspørsel. Normalt avholdes grunnkurset over fem dager. Disse dagene fordeler seg over to dager i uken, så kurset strekker seg over to og en halv uke.

Trenger du grunnkurs?


Er du over 25 år, slipper du deler av grunnkurset. Er dette tilfellet for deg trenger du bare mørkekjøringsdemonstrasjon og førstehjelpsdelen i grunnkurset. Ta kontakt med oss, så får du datoer og muligheten til å melde deg på.

Mer informasjon

Praktiske opplysninger:


Alle dagene av grunnkurset starter i kjøreskolens lokaler. Mørkekjøringsdemonstrasjonen avholdes ikke i sommersesongen da det er for lyst ute. Dette betyr at du må komme tilbake på et senere tidspunkt for å utføre denne delen av kurset. Statens Vegvesen utsteder førerkort selv om du ikke har gjennomført denne delen, men da med begrensninger i førerkortet (Ett års gyldighet).

Du må ha med deg legitimasjon alle dager kurset avholdes.

Avbestilling/Sykdom:


Ønsker du å avbestille grunnkurset, ta kontakt med oss 2 - 3 dager i forveien, så kan en annen ta din plass. Det er stor etterspørsel etter disse plassene. Blir du syk, er eneste gyldige fravær med sykemelding. Kan du ikke delta på deler av kurset, må du ta dette igjen ved et senere tidspunkt.